NOOOO!

Idag var jag och praoa som vanligt ...fick göra lite nya saker idag t.ex fylla på läsk ta bort disk m.m.
Fick veta att det är ngn som har dött som jag kände!! Blev jätte chokad!
Och sedan är det en kille som är korkad i huvet! Och vi har inte hittat mitt BUSSKORT än!!!!!!

Här nedanför ser ni min lunch! jummey! såsen var skita god eftersom det var jag som gjorde den!


Panini AB

hejsan bloggläsare!
Idag var det första dagen på praktikplatsen...det var jätte mysigt, mindre än vad jag trodde.
Jag fick göra 2 sorters dressingar hacka citron och grapefrukt och flytta bröd, sen fick jag gå hem, slutade halv ett  :D
Imorn och resten av praktiken börjar jag tio...sovmorgon ;) vet inte när jag slutar men men.
Dom var schysta och tog hand om mig bra...det var två personer som kom fram till mig och frågade saker men jag visste ingenting :P pinsammt. Har svullat lite(vaniljmunk) sen på kvällen är jag själv hemma!

Tjejmiddag!

Hejsan Igår hade jag ann-sofi och louise tjejmiddag....Vi ät middag såklart och dansade, bada i jacutsi(hur det nu stavas) och kolla på hemmabio....sen kom några killar från klassen ..fattade inte vrf dom va där, typ i en halvtimme.
Som tur innan vi skulle bada jucutsi sa lollo och anni att jag inte fick doppa huvet för att det kan bli grönt om man har blonderat håret. Nu sitter jag hemma och är jätte trött och ska snart duscha efter att vi hade varit uppe till 5 på morgonen :S sov typ i 4timmar elr ngt. Aja här är några bilder från tjejmiddagen.

 

Det BÄSTA av SUNE!

 

Let´s Dance!



Idag är det let´s dance...asså gud kolla på detta lyft dom gör! fett läskigt...jag hejar på leila, Världens starkaste man och Morgan.....hahaha kanske carl jan ;)

FUCK!

JAG HAR TAPPAT MITT BUSSKORT!!!!!! så himmla störande när det har varit såå mkt den här veckan!
Aja tror jag ska sluta på tyskan...
Men nu till ngt kuuul! tjejmiddag ska vi ha imorn med några tjejor i klassen ;) det var jätte längesen vi hade det...vi ska äta mat och kolla på hemmabio och bada i jacutsi (vet ej hur det stavas)
jag och ann-sofi och louise ska hålla i middagen.....:D
Juste idag kutade jag till bussen ...men det gick inte så bra eftersom jag hade en STOR väska med nig eftersom jag trodde vi hade IDROTT SOM VI INTE HADE!! min otursdag idag....aja tilbaka till att jag sprang till bussen......jag hann iallafall..när dörren höll på att stängas hann jag genom att sticka in foten så jag fastnade!!! AAHH tänk om han hade åkt lixom och jag bara hängde där... :S men hann släpte in mig som tur va....och det var typ när jag skulle ta upp busskortet som jag höll upponer...det var då det ramlade ut, så imorn ska vi ringa SL och fråga om dom har fått in det.

SUCK!

AAAAAAAAAAAH!! har nyss fått reda på att vi har tyska-gloser till imorn!! typ 25st ......hatar tyska så jävla tråkigt!
Ska typ byta till eng-sv :P nerå jag vet inte riktigt...


Var inne nyss och kollade på Butrics och då hittade jag dom här sakerna ;) fett bra att ha på maskerad juh!!
En sjuksköterskedräkt och en svart peruk! haha det ska jag köpa om jag ska på maskerad!


Limpan

 Idag fick vi sluta tidigare för vi slap vår andra EA lektion ;D JUSTE Millan har börjat kalla mig limpan och det stör jag mig på väldigt väldigt mkt eftersom det är såå fult. Ska hitta på ngt fult jag kan kalla henne ;) ta inte illa upp millan om du läser detta!! ;)
AJA jag försöker ringa min Praktikplats PANINI AB som ligger på östermalm om ni vill hälsa på..men dom svarar inte i telefonen!...ska nog pröva lite senare elr skicka ett mejl.


Här är lite bilder från PANINI AB där jag ska Praktisera ;)


HEATH LEDGER




ååå kommer ihåg när jag och millan hadde filmkväll!! han är så snygg ....min favvo scen i 10 orasaker att jag hatar dig!

VILL HA HAN TILBAKA!

Skoolan!!

hejsan ...nu sitter jag i skolan och försöker göra min mvg-uppgift i So men det går inte så bra ... har fixat våran data i skolan så jag sitter och skriver vid den nu.
haha jag och emilia sitter och bloggar ;) vi har en skit dålig lärare i EA som heter kristina bonnarp typ och hon kan ingenting så det är ingen ide att man gör ngt eftersom hon inte kan hjälpa en.
aja nu ska jag försöka jobba lite men men ......

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0